Wonen in het mooie dorpje Angerlo

Een knusse kern in een prachtig landschap. Elke dag genieten van en aangename sfeer. Stel je voor: wonen op een van de mooiste plekjes van Angerlo, waar je kan genieten van de omgeving. Het kan in Groen Kolkwijk.

Dorp om van te houden

Angerlo is een dorp zoals je ze in Nederland nog maar zelden ziet. Een dorp waar jong en oud kan genieten van natuurlijke rust, in een sfeer van gezonde saamhorigheid. Kortom, een dorp om trots op te zijn.

Dorp met karakter

Angerlo telt maar liefst 21 rijksmonumenten. Het beschaafde karakter van het dorp komt misschien wel het best tot uitdrukking langs de Dorpsstraat. Hier staan diverse fraaie vrijstaande woningen, waaronder de historische boerderij Kolkwijk met zijn gevelsteen uit 1879.

Zo mooi is Angerlo… en de omgeving

De omgeving van Angerlo is prachtig groen en waterrijk. De Oude IJssel, Nationaal Park Veluwezoom en de Gieseplas zorgen voor eindeloos veel vertier. De absolute parel van het dorp is huis Bingerden. Op dit landgoed kun je heerlijk fietsen en wandelen. Het 18e-eeuwse Engelse landschapspark, de tuinen en de moestuin van Bingerden zijn zelfs tot over de landsgrenzen bekend.

Meer weten over Angerlo? Neem contact op
Het dorp heel dichtbij Bereikbaarheid