Een hypotheek voor jouw duurzame nieuwbouwwoning

3 september '18

Ga je een een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning bouwen in Groen Kolkwijk? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Met een GroenHypotheek krijg je tijdens de eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast. Voor het aanvragen van een Rabo GroenHypotheek heb je een Groenverklaring nodig, deze kun je aanvragen bij het Register Groenverklaringen. Deze Groenverklaring wordt afgegeven voor 10 jaar. Je krijgt rentekorting op uw GroenHypotheek voor de duur van uw Groenverklaring.

EPC-waarde van 0,26 of lager

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft de hoeveelheid energie aan die er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde hoe energiezuiniger de woning, hoe beter de woning is voor ons klimaat. Lees alles over de rentekorting Rabo Groenhypotheek hier.

Contact met jouw persoonlijke Rabobank?

Hypotheek adviseurs Rinske Massop (te bereiken op 06-22080638) en Frits Keuper (te bereiken op 06-23554579) van de Rabobank Graafschap denken graag met je mee over deze onderwerpen. Zij kunnen inzicht geven in de financiële zaken die komen kijken bij de financiering van een nieuwbouwkavel. Ga je een een milieuvriendelijke en duurzame woning bouwen? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen naar 0314-442500 of een mail sturen naar financieeladvies.graafschap@rabobank.nl.

Natuurlijk kun je ook vrijblijvend binnenlopen tijdens openingstijden van Rabobank Graafschap aan de Ambachtstraat 4 te Doetinchem.

Jouw huis financieren

Een huis bouwen en een kavel kopen is de grootste aankoop in een mensenleven. Met veel keuzes die je als koper moet maken. Rabobank Graafschap helpt je hier graag mee!

  Hoe kom ik in aanmerking voor een woning?
  Bekijk het kavelaanbod